Julebøger

Her vises omslag og en kort beskrivelse af bøger med kreative idéer til pynt og dekorationer til jul

9788792464200

Jul med nisseklip  udgivet november 2015

56 sider med skabeloner af julemænd og nisser til pynt, mobiler, bordkort og julekort. Alle modeller klippes i karton og henvender sig til både børn og voksne.

Elegant juleklip     Udgivet 1993 på dansk

Idéer og skabeloner til smuk og elegant pynt til juletræet, julebordet, vægge og vinduer, julekort med engle, hjerter, kræmmerhuse, kurve, fugle, stjerner og meget andet.

Nisseklip     Udgivet 1994 på dansk

Gør julen sjov og festlig med over 100 forskellige nisser til ophæng, julekort, bordpynt, uroer og remser. De fleste nisser er i papir og karton, men der er også anvendt andre sjove og spændende materialer

Juleklip     Udgivet 1996 på dansk

Her er en række festlige idéer til juleklip for både børn og voksne, f.eks. kurve og kræmmerhuse, kranse med lys og stjerner, engle på skyer, julekondimænd, marcipangrise, guldfugle og mobiler med nissemiljøer som “Nissestald med juletræ” og “Romantik i staldvinduet”.

Engleklip    Udgivet 1997 på dansk

I Engleklip myldrer talrige engle frem mellem skyer og stjerner, og med karton, saks og lim kan man hurtigt fremstille små engle, store engle, glade engle, sjove engle, flotte engle, faldne engle og enkelte djævle og dæmoner.

Nu` det jul igen Udgivet 1998 på dansk og oktober 2012 som e-bog

En festlig julebog, hvor kendte julesange og salmer har givet inspiration til rigtig mange nye og festlige idéer til juleklip for hele familien. Her er mobiler, ophæng, bordpynt og juletræspynt med motiver fra Højt fra træets grønne top, Glade jul – dejlige jul, Rudolf med den røde tud, På loftet sidder nissen med sin julegrød, Santa Lucia, Bjældeklang og mange andre populære julevers.

Juleklip med harmonikapapir     Udgivet 1999 på dansk

En julebog for dem, der kan lide at klippe egen julepynt, og som har lyst til at afprøve et nyt materiale. Harmonikapapir består af mange lag silkepapir, der klippes i facon,trækkes ud og limes på karton, så der opstår en flot 3D effekt. I bogen er der mange idéer til julenisser, snemænd, juletræer, juleblomster, engle, kræmmerhuse og festlig pynt til jule – og nytårsbordet.

Klippenissens julebog        Udgivet 2000 på dansk

En rigtig hyggelig julebog for børn med mange nye idéer til juleklip i forskellige materialer. Klippenissen viser sin julepynt på 24 flotte farvefotos og beskriver sine juleforberedelser med 24 sjove vers. De overskuelige arbejdstegninger og korte vejledninger gør det let for børn at at skabe festlig julestemning med pynt til træet, bordet, vinduer og døre.

Jul med vinduesfarver    Udgivet 2001 på dansk og norsk

i denne julebog vises, hvordan man laver sjove og festlige juledekorationer med vinduesfarver. her er engle, nisser, hjerter, juletræer, snemænd, kagekoner og julemænd, som kan placeres på glatte flader som vinduer, spejle, fliser og porcelæn. Alle arbejdstegninger er i fuld størrelse og ledsaget af vejledninger.

Nye elegante juleklip    udgivet 2001 på dansk

I denne bog finder man ikke en eneste nisse, men derimod mange idéer til flot og elegant julepynt til juletræet, julebordet, julekort og vinduer, som ikke kostet en formue at fremstille i karton i guld, sølv og hvidt, dekoreret med perler og pailletter.

Julen i papir, pynt og perler  Udgivet 2003 på dansk og som e-bog oktober 2012

Traditionen med at skabe den specielle, varme stemning med lys og pynt, som hører julen til, er elsket af både store og små, og i bogen finder man mange festlige og spændende idéer til fornyelse af julepynten i nye og traditionelle farver og materialer. Bliv inspireret af de flotte farvefotos, følg de overskuelige vejledninger og lad frembringelsen af søde engle, glade julenisser, snemænd, flotte kræmmerhuse, hjerter, stjerner, perledekorationer og meget mere gøre denne del af juleforberedelserne til et rigtigs samlingspunkt for hele familien.

De små juler    Udgivet 2005 på dansk og norsk og som e-bog i 2009

En festlig julebog for børn og hele familien med inspiration til rigtig mange kreative timer i julemåneden. Her kan man finde søde nisser, fine engle, festlige rensdyr, hyggelige julesokker, glade snefnug, sjove julekort og meget mere, fremstillet af materialer som karton, piberensere, perler og filt, og modellerne er nemme at håndtere for børnefingre, og de mange idéer kan nemt tilføjes et helt personligt præg med brug af børnenes sprælske fantasi.

Nissejul      Udgivet 2007 på dansk, norsk og svensk

En jul uden nisser er ikke en “rigtig” jul, synes mange, og bogen Nissejul er kort og godt en bog med nisser og rigtig mange idéer til dem, der vil lave dem selv. Her er nisse klippet i karton, syet i filt og fleece og lavet af garn og piberensere, og alt er vist på illustrative farvebilleder. Der er både lette og svære modeller, men de overskuelige anvisninger og skabeloner i fuld størrelse er lette at anvende, så her kan alle nissevenner være med.