Papirklip

Klip et kort       Udgivet 1993 på dansk

Min allerførste bogudgivelse med talrige idéer til kort, man selv kan lave af karton. Her er kort til alle mulige anledninger og højtider i årers løb, og alle modeller er vist på flotte farvefotos og ledsaget af vejledninger og skabeloner i fuld størrelse.

Klip til pynt      Udgivet 1995 på dansk

En bog for papirklippere i alle aldre med mobiler, billedrammer, bordpynt, servietringe, sangskjulere, blomsterkranse, heste, katte, fisk, bamser, mus og meget mere. Her er både nemme klip og klip, der kræver større fingerfærdighed og tålmodighed.

Klip for piger      Udgivet 1995 på dansk

En bog for kreative piger i alle aldre, der kan lide at klippe havfruer, prinsesser, engle, katte, hekse, påklædningsdukker, kort, blomster, æsker og meget mere. En bog med mange idéer i papir, karton og mosgummi, dekoreret med glimmer, pailletter, silkebånd og sjove effekter.

De små klipper      Udgivet 1996 på dansk

En bog for de mindste papirklippere, hvor alle modeller er klippet med en børnesaks. Motiverne er nøje udvalgt sammen med 4-8 årige børn, og modellerne er enkle og uden for mange små detaljer. Lidt større børn vil dog også have fornøjelse af bogens fornøjelige og sjove modeller som rummænd, blæksprutter, trolde, spøgelser, edderkopper, aber, kattekillinger, hundehvalpe og meget mere.

Blomsterklip        Udgivet 1997 på dansk

Blomster er et yndet motiv og i denne bog er der udelukkende blomster i elegante, flotte og spændende variationer. Her ses vintergækker, tulipaner, roser, fuchia, jasminer, valmuer, klokkeblomster m.m. som dekorative elementer på kort, mobiler, fine kranse, ophæng og billeder.

Klip og lim – sange og rim      Udgivet 1998 på dansk

En bog med søde, sjove og glade papirklip for børn, inspireret af kendte børnesange og rim som: Den lille frække Frederik, Mariehønen evigglad, Lille Peter edderkop, Se den lille kattekilling, Tre små kinesere på Højbro Plads og mange flere….

ABC-klip for de små    Udkommet 1999 på dansk og oktober 2012 som e-bog

En humørfyldt klippe- og aktivitetsbog for børn fra 5 års alderen med alfabetet som det grundlæggende tema og udgangspunkt for de mange sjove figurer, der alle relaterer til bestemte bogstaver. Figurerne kan tilpasses aldersniveauet, så mindre detaljer kan males på grundmodellen, og større børn kan more sig med at lave de sjove mobiler af bogstaverne med de tilhørende figurer. Klip konsonanterne blå og vokalerne røde og lav evt. collager af de udklippede figurer, hvis de ikke skal op at hænge i en snor. De mindste bogstaver kan bruges på navneskilte og alle modeller er vist på farvefotos og ledsaget af skabeloner i fuld størrelse, som bare skal tegnes af. Som et ekstra supplement er der et sjovt vers til hvert bogstav, hvor de pågældende figurer indgår, så man kan også bruge bogen som en billed- og højtlæsningsbog.

100 kort du selv kan klippe     Udgivet i 2000 på dansk og svensk

En inspirerende klippebog med 100 idéer til kort til enhver lejlighed. Her er kort til små hilsener, indbydelser, mærkedage, fødselsdage, bordkort og årets forskellige højtider, og det er sjovt og hyggeligt at fremstille egne kort og altid en særlig glæde at modtage så personlig en hilsen.

Papirklipperier       Udgivet 2001 på dansk

En bog for voksne papirklippere og større børn med motiver fra de ganske enkle til de mere komplicerede. Her er alt fra mobiler og andre ophæng til billeder, rammer, kort, sangskjulere, bogmærker m.m. i nye materialer tilsat dekorationer med perler, hvilket giver modellerne helt nye og festlige dimensioner.

De små klipper, maler og pynter     Udgivet 2003 på dansk og norsk, og oktober 2012 som e-bog.

En rigtig skatkiste af sjove idéer og inspiration for drenge og piger fra ca. 5 års alderen. Her er kreative forslag til mange timer med vinduesfarver, karton, trylledej, perler, pailletter og piberensere, og modellerne er lette at håndtere for børnefingre. Alt er vist på flotte farvefotos og der er skabeloner i fuld størrelse og beskrivelse af fremgangsmåden til hver eneste model.

Velkommen baby – kreative idéer til den lille ny   Udgivet 2004 på dansk, svensk og norsk og som e-bog i 2012

Glæden og forventningen til den lille ny giver mange lyst til at være kreative, og i bogen kan man finde mønstre, opskrifter og skabeloner til lette og anvendelige modeller, som alle fremstilles i hånden. De forskellige teknikker gennemgås grundigt, så også uerfarne kan være med, og de små strikkede støvler, hyggelige tøjdyr, sjove rangler, festlige kort til navne-og dåbsfesten, søde mobiler af papirklip og malede dekorationer til børneværelset og fødselsminder vil helt sikkert være en kærlig velkomsthilsen til den lille ny og et kærligt minde for forældrene.

Fest og farver – kreative idéer med papir, pynt og perler     Udgivet 2005 på dansk, svensk, norsk og islandsk

Med mange nye idéer til håndlavede kort, bordkort, lysdekorationer, servietfoldninger, sangskjulere og gaveindpakninger, der harmonerer smukt i form og farve, kan man finde inspiration til at gøre en festlig sammenkomst særlig indbydende og mindeværdig.

Sjov for børn med papir og karton   Udgivet 2005 på dansk og norsk og som e-bog og i en ny variant på norsk i 2012

Papir og karton er billige og ideelle materialer for kreativ udfoldelse, og i bogen findes mange inspirerende idéer og aktuelle modeller til kreative timer hele året. Bogen henvender sig især til piger fra 8-9 års alderen, men med lidt hjælp kan yngre børn også være med til at fremstille de søde æsker, sjove kort, pyntelige ting og invitationer til børnefesten, huskeklemmer og dekorative mobiler.

Kreative kort og mærkater     Udgivet 2006 på dansk, svensk og norsk og som e-bog i 2011 af forlaget Lindhardt og Ringhof

Bliv inspireret af bogens mange idéer og lav dine egne, unikke kort og mærkater, som uden tvivl vil glæde modtageren eller pynte som bordkort ved en festlig sammenkomst. Der anvendes både traditionelle materialer som papir og karton, men også pressede blomster, laminering, snøreringe, digitalfotos, prægning, stempeltryk og bogstaver, der er klippet ud af gamle aviser m.m. Alt er nøje beskrevet og vist på flotte farvefotos og modellerne kræver ikke særlig erfaring for at gå i gang.

Evighedsblomster      Udgivet 2007 på dansk, svensk og norsk

Blomster er altid et populært motiv, og i bogen finder man en lang række nye og spændende idéer til kort og dekorationer med evighedsblomster klippet i papir og karton, filt, tyl og metal eller lavet af perler eller plukket i naturen og presset. Med kombinationen af både traditionelle og nye teknikker, som f.eks. laminering, henvender bogen sig til både nye og mere erfarne hobbyentusiaster.

En kreativ hilsen      Udgivet 2009 på norsk, svensk, islandsk og fransk

Ar lave egne kort er en hyggelig og meget anvendelig hobby, og alle bliver glade for at modtage en hilsen, hvor man kan se, at afsenderen har brugt tid og kreativitet på at lave noget helt specielt. I bogen finder man kort til hele året, som nemt kan tilpasses alle mulige anledninger, og der er udfordringer for såvel nybegyndere som erfarne kortmagere.

Kort og godt       Udgivet på norsk og svensk 2010

I denne farverige bog .på 128 sider får man idéer, mønstre og vejledninger til at fremstille mange forskellige kort, bordkort og gavemærker til årets store højtider og familiens mærkedage.Her er masser af god inspiration at hente, og med sine flotte farvefotos, arbejdstegninger i fuld størrelse og grundige forklaringer er bogen både velegnet for den erfarne som for nybegynderen. Modellerne er designet, så bordkortene også kan bruges som gavemærker og som dekoration på et tilsvarende kort, og ved mange af de forskellige temaer gives der også anvisning og forslag til en matchende, kreativ gaveindpakning.