Perler og smykker

Perler for piger     Udgivet i 2000 på dansk og svensk

En bog, der hjælper dig med at komme i gang med en rigtig spændende hobby. Med enkelte værktøjer, få materialer og den grundige vejledning kan du hurtigt lære at fremstille flotte halssmykker, armbånd, hårspænder, hårbøjler og ringe.

Perler for små prinsesser    Udgivet 2002 på dansk

Bogen er en god introduktion til en rigtig spændende hobby, hvor mønstre og teknikker, kendt fra voksensmykker, anvendes med børneperler på elastiktråd, piberensere og metaltråd. De mange modeller varierer lige fra strålende prinsessediademer, søde halskæder og armbånd til perlepynt på kuglepenne og hårelastikker, og de mange modeller er vist på flotte farvefotos og er ledsaget af overskuelige arbejdstegninger.

Perler, pynt og pailletter      Udkommet 2003 på dansk

Det glimter og glitrer, og man får rigtig mange spændende idéer og praktisk anvisning til dekoration af bluser, t-shirts, bælter og cowboybukser med perler, pailletter og tekstilfarver. man får grundig vejledning i at lave matchende smykker som halskæder, armbånd, øreringe og pynt til håret, så man nemt kan skabe et originalt og helt unikt look, der passer til den personlige stil. Modellerne er udført i forskellige sværhedsgrader, men de mange illustrative tegninger, billeder og overskuelige arbejdsbeskrivelser gør det let at anvende bogen.