Vinduesfarver

Sjov med vinduesfarver     Udgivet 2001 på dansk og svensk

En bog for hele familien, der præsenterer læseren for en spændende hobby og viser, hvordan man sætter ny kulør på glatte flader som fliser, vinduer, spejle, glas og porcelæn. Man maler direkte med farvetuberne på en plastiklomme og trækker motivet af, når det er tørt. Motivet kan let fjernes igen og placeres på en ny flade.

Jul med vinduesfarver      Udgivet 2001 på dansk og norsk

I denne bog vises, hvordan man med vinduesfarver kan lave sjove og festlige dekorationer til jul med nisser, engle, hjerter, juletræer, julemænd og stjerner, der kan placeres direkte på glatte flader som spejle, vinduer, fliser, glas og porcelæn. Bogen indledes med en beskrivelse af materialer og teknikker og er ellers fyldt med dejlige farvebilleder af julemotiverne, der alle er ledsaget af skabeloner i fuld størrelse.

Året rundt med vinduesfarver      Udgivet 2002 på dansk og norsk

De mange dekorationsmuligheder, som vinduesfarverne tilbyder, har skabt en rigtig populær hobby. I denne bog kan man finde mange nye og glade festlige motiver til dekorationer året rundt på glatte flader som vinduer, fliser, spejle, glas og porcelæn og alle modeller er vist på flotte farvefotos med tilhørende skabeloner i fuld størrelse.